Halk Eğitim Merkezimiz Çocuk Bakım Elemanlarını Yetiştiriyor

Çerkeş Halk Eğitim Merkezi, bölgedeki eğitim fırsatlarını genişletmeye devam ediyor. Merkez, geleceğin çocuk bakım elemanlarını yetiştirmek amacıyla düzenlediği çocuk bakım elemanı kursunu büyük bir katılımla sürdürüyor.

Kurs, hem meslek edinmek isteyen bireyler hem de bu alanda kariyerlerini geliştirmek isteyenler için mükemmel bir fırsat sunuyor. Kursa katılan öğrenciler, uzman eğitmenler tarafından verilen derslerde çocuk bakımı, çocuk gelişimi, pedagoji, sağlık ve güvenlik gibi önemli konularda bilgi sahibi oluyorlar. Ayrıca, pratik beceriler kazanmak için uygulamalı eğitim de sunuluyor.

Çerkeş Halk Eğitim Merkezi, kursun katılımcılara yeni kariyer fırsatları açmasını ve topluma değerli bir hizmet sunmalarını amaçlıyor. Kursa katılanların, çocuk bakım elemanı olarak istihdam edilme olasılığı oldukça yüksek.

Kursun katılımcıları, hem teorik hem de pratik bilgiyi kazanarak çocukların sağlıklı bir şekilde büyümelerine ve gelişmelerine yardımcı olabilecekler. Aynı zamanda, bu kurs, çocuk bakımı konusunda uzmanlaşmak isteyenler için önemli bir ilk adım niteliği taşıyor.

Çerkeş Halk Eğitim Merkezi Müdürü, "Bu kursun, yerel topluluğumuza ve ailelere büyük fayda sağlayacağına inanıyoruz. Çocukların bakımı ve gelişimi her zaman önemli bir konu olmuştur ve bu kurs, nitelikli ve güvenilir çocuk bakım elemanlarının yetiştirilmesine katkıda bulunacak" dedi.

Çerkeş Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen çocuk bakım elemanı kursu, hem iş fırsatlarına yeni bir yol açmak hem de topluma katkıda bulunmak isteyenler için mükemmel bir fırsat sunuyor. Kurs, geleceğin çocuk bakım elemanlarını yetiştirmek ve toplumun daha iyi bir geleceğe hazırlanmasına katkıda bulunmak amacıyla sürdürülmeye devam edecek.

Çocukların algı,dikkat, düşünme, hafızada tutma becerilerini destekleyen materyallerden olan tombala ve dominolarımızı tasarladık. Okul öncesi eğitimde materyallerin ve somutlaştırarak öğrenmenin önemi oldukça büyüktür. Özellikle  bilişsel gelişimi ve diğer gelişme alanlarına katkısı olan bu materyaller ile çocuklarımız eglenirken öğrenecekler, öğrenirken eğlenecekler.

Çocuk bakım elemanı kursu tüm etkinlik ve aktiviteleri ile devam ediyor .

09.11.2023 116

09-11-202309-11-202309-11-2023