Çerkeş Halk Eğitim Merkezi'nde Bilgisayar Kursları Hız Kesmeden Devam Ediyor..

Çerkeş Halk Eğitim Merkezi'nde Bilgisayar Kursları Hız Kesmeden Devam Ediyor..

Çerkeş Halk Eğitim Merkezi bünyesinde düzenlenen bilgisayar kursları, teknolojiye erişim ve bilgisayar becerilerini geliştirme konusunda önemli bir fırsat sunmaya devam ediyor. Kursların başarılı öğretmeni Resul Çamdibi liderliğindeki ekip, katılımcılara bilgisayarın temellerinden başlayarak ileri seviyeye kadar geniş bir yelpazede eğitim sağlıyor.

Çağımızın vazgeçilmez aracı haline gelen bilgisayar ve internet teknolojilerine olan ilgi her geçen gün artıyor. Bu doğrultuda, Çerkeş Halk Eğitim Merkezi, toplumun her kesiminden bireylere eşit ve kaliteli bir şekilde bilgisayar eğitimi sunmayı amaçlıyor.

Kurslar, katılımcılara bilgisayar donanımı ve yazılımı konularında geniş bir perspektif sunuyor. Temel bilgisayar bilgisi olmayanlar için başlangıç seviyesinden başlayan kurslar, daha önce bilgisayar kullananlar için ise ileri seviye dersler de içeriyor. Böylece, herkesin bilgisayar becerilerini geliştirme ve teknolojiye ayak uydurma şansı oluyor.

Kurs öğretmeni Resul Çamdibi, yaptığı açıklamada, "Bilgisayar teknolojisinin hızla ilerlediği günümüzde, bu alanda bilgi sahibi olmak iş ve sosyal yaşamımızı kolaylaştırıyor. Biz de Çerkeş Halk Eğitim Merkezi olarak, bu önemli alanda toplumumuzun bilinçlenmesi ve yeteneklerinin gelişmesi için çaba gösteriyoruz. Katılımcılarımızın memnuniyeti ve bilgisayar bilgilerinin artması bizim için büyük bir mutluluk kaynağı" dedi.

Çerkeş Halk Eğitim Merkezi'nin bilgisayar kurslarına katılmak isteyenler, merkezin resmi internet sitesinden veya doğrudan merkeze başvurarak detaylı bilgi alabilirler.

 

06.02.2024 96

06-02-2024