FUTBOL KURSUMUZ (12-13 YAŞ) İL BİRİNCİLİĞİ İLE BAŞARIYA ULAŞTI.

Çerkeş Halk Eğitim Bünyesinde açılan Futbol Kursu eğitimi ve sporun güç birliğiyle yetişen gençler, büyük bir başarıya imza attı. 80. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri, Halk Eğitim bünyesinde düzenlenen futbol kursuna katılarak, öğretmenleri Metehan Fırat'ın rehberliğinde yeteneklerini geliştirdiler. Bu özel kurs sayesinde, 12-13 yaş arası gençler, futbol sahasında kendi potansiyellerini keşfettiler ve bu keşif meyvesini topladılar. Halk Eğitimi'nin önemine dikkat çeken bu başarı, gençlerin sporun yanı sıra eğitimde de desteklenmesinin ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha gösterdi.

Çankırı İli Şampiyonu olan 80. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri, hem özverili çalışmaları hem de Halk Eğitimi'nin sunduğu fırsatlarla ön plana çıktılar. Metehan Fırat Öğretmenimizin öncülüğünde, gençlerin sporda yeteneklerini sergileyebilmeleri için sunulan bu fırsat, geleceğin sporcularını ve liderlerini yetiştirmeye olanak sağladı. Bu başarıyla, Halk Eğitimi'nin gençlerin potansiyellerini ortaya çıkarmada ve topluma kazandırmada ne kadar etkili bir araç olduğu bir kez daha kanıtlandı.

13.02.2024 78

13-02-202413-02-2024