Çerkeş Halk Eğitimi Merkezi


Vizyon: Türk Milli Eğitiminin Temel İlkeleri doğrultusunda, yaygın eğitimin önemini özümsemiş, örgün eğitim sistemi dışına çıkmış vatandaşlarımıza yaşı ne olursa olsun ihtiyaç duydukları alanlarda eğitim vermek, piyasa şartlarına uyum sağlayabilecek bilgi ve tecrübeyi aktarmak, gelişmiş ülkelerin çalışma ve eğitim seviyesine ulaşmalarını sağlamak için var olan bir yaygın eğitim kurumuyuz.

Misyon: Çerkeş Vali Erdal Aksu Halk Eğitimi Merkezi Ve A.S.O. olarak kursiyerlerimizin, bireysel ve toplumsal olarak gelişmeleri takip edebilmelerini, bireysel olarak çözüm arama alışkanlığı kazanarak hayatta başarılı olmaları için sistemli düşünmeyi ve planlı çalışma alışkanlığı kazandırmak,hayal ve yaratıcılık gücünü artıma,bilim ve teknolojiyi hayatın her alanında kullanmalarını sağlamak,bir üst öğrenime hazırlanmalarını sağlamak için varız. Örgün Eğitim Sistemi dışında kalan, eğitimlerini tamamlayamamış veya eğitimini desteklemek ihtiyacı hisseden her insana, dünyadaki gelişmelere uygun, ekonomiye katkıda bulunmalarını sağlayacak, tüketici değil, üretici olmayı öğretecek, yeni yapılanmalarla hizmet vermek için varız.

Başarılar:

Saatler:
Isınma: Doğalgaz Kombi
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Servisi bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0376 766 10 31

Belgegeçer - (376) 766 1031

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://cerkeshem.meb.k12.tr

Adres - Yeni Mahalle Hükümet Cd. No 1 Çerkeş/ÇANKIRI

Derslik :4
Çok Amaçlı Salon :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :25
Öğretim Şekli :Tam gün tam yıl

Yerleşim Yeri - Müdürlüğümüz hizmet binası Çerkeş ilçe merkezinde yer almaktadır.

Adres - Yeni Mahalle Hükümet Cd. No 1 Çerkeş/ÇANKIRI

Ulaşım Çankırı, Ankara, Karabük, İstanbul il merkezine otobüslerle ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Çerkeş Halk Eğitimi Merkezi Çerkeş İlçe Merkezindedir. Çankırı il merkezine 120 km mesafededir.