"Hayat Boyu Öğrenme Kurumları, Geleceğimiz Olan Çocuklarımızla Buluşuyor" temasıyla “Minik Eller, Büyük Hayaller” etkinliği yapıldı.

Çerkeş Anaokulu- Boyama etkinliği

22 Nisan 2024 Pazartesi günü, Çerkeş Anaokulu'nda renkli bir gün yaşandı. Minik eller, fırçalarıyla kartonları renklendirirken, yaratıcılıklarını serbest bıraktılar. Boya kokusuyla dolu sınıflarda, çocukların neşesi ve heyecanı yükseldi. Bu özel gün, miniklerin büyük hayallerine adım atmalarına vesile oldu.

Çerkeş Atatürk İlkOkulu-Halk oyunları Gösterisi

24 Nisan 2024 Perşembe günü Çerkeş Atatürk İlkokulu'nda muhteşem bir halk oyunları gösterisi düzenlendi. Renkli kıyafetleriyle sahneye çıkan öğrenciler, geleneksel Türk halk oyunlarını büyük bir ustalıkla sergilediler. Ritim ve koordinasyonlarıyla izleyicileri büyüleyen öğrenciler, hem kültürel mirasımızı yaşattılar hem de yeteneklerini gösterdiler. Salon, coşku ve alkışlarla dolarken, seyircilerin yüzlerinde gurur ve mutluluk ifadeleri belirdi. Bu etkinlik, öğrencilerin sanat ve kültürle buluşmasını sağlayarak unutulmaz bir deneyim sunmuş oldu.

Çerkeş 80. Yıl Cumhuriyet ortaokulu-Futbol Müsabakası Çerkeş 80. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu'nda heyecan dolu bir futbol müsabakası düzenlendi. 26 Nisan'da gerçekleşen bu müsabakada öğrenciler, sahadaki yeteneklerini sergileyerek birbirleriyle rekabet ettiler. Takımlar arasındaki çekişmeli mücadele, seyircilerin heyecanını doruğa çıkardı. Gol sevinçleri ve taraftar tezahüratlarıyla dolu bir atmosferde geçen maç, sporun birleştirici gücünü bir kez daha gözler önüne serdi. Öğrencilerin dostluk ve fair-play ruhuyla geçen bu müsabaka, okulun sosyal ve sportif etkinliklerine katkı sağladı.

26.04.2024 29

26-04-202426-04-2024