28 Şubat Sivil Savunma Günü Pano Çalışması Gerçekleştirildi

Çerkeş Halk Eğitim Merkezi, 28 Şubat Sivil Savunma Günü'nde öğrencilerine yönelik bilinçlendirici bir etkinlik düzenledi. Bu önemli günü anlamlı kılmak adına, okulun değerli öğretmenlerinden Büşra Keyvan önderliğinde bir pano çalışması gerçekleştirildi.

Öğrencilerin sivil savunma konusunda farkındalıklarını artırmayı hedefleyen bu etkinlikte, öğretmen Büşra Keyvan öğrencilere rehberlik etti ve birlikte hazırlanan panoda sivil savunma önlemleri, acil durum planları ve afet bilinci ile ilgili bilgiler yer aldı.

Büşra Keyvan Hocamız, öğrencilerle iş birliği içinde çalışarak, bilgiyi etkili bir şekilde sunmak için görsel ve yazılı materyalleri bir araya getirdi. Panoda, yangın, deprem, sel gibi olası afet durumlarına karşı alınacak önlemler ve nasıl hareket edilmesi gerektiği gibi konular öğrencilere görsel olarak aktarıldı.

Çerkeş Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ayşe CEYHAN, Bu tür etkinliklerin öğrencilerin güvenliği ve bilinçlendirilmesi açısından son derece önemli olduğunu vurguladı. Aynı zamanda, öğrencilere sivil savunma konusunda farkındalık kazandırmak ve olası acil durumlara hazırlıklı olmalarını sağlamak amacıyla bu tarz etkinliklerin düzenleneceğini belirtti.

Öğrenciler ise etkinliği keyifle takip ederek, önemli bilgiler edinmenin yanı sıra birlikte çalışmanın ve sorumluluk almanın önemini bir kez daha kavradılar. Büşra Keyvan Hocamıza ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.

28.02.2024 81

28-02-2024