Çerkeş Halk Eğitim Merkezinde Yetişkinler İçin Kuran-ı Kerim Elif Ba Kursu ve Tecvidli okuma devam ediyor

Çerkeş Halk Eğitim Merkezi, öğretmen Hülya Güney rehberliğinde düzenlenen Yetişkinler İçin Kuran-ı Kerim Elif Ba Kursu ve Tecvidli Okuma programına devam ediyor. Halk Eğitim Merkezi, bölgedeki yetişkinlere yönelik bu özel kurs ile Kuran-ı Kerim okuma ve tecvid kuralları konusunda eğitim veriyor.

Öğrencilere, öğretmen Hülya Güney'in deneyimleri ve uzmanlığı eşliğinde Kuran-ı Kerim'in temel harflerini öğrenme ve doğru okuma pratiği kazanma fırsatı sunulan kurs, ilgi gören bir eğitim programı olarak dikkat çekiyor.

Öğretmen Hülya Güney, kursun hedeflerini anlatarak, "Bu kurs sadece Kuran-ı Kerim'i doğru okumayı öğretmekle kalmıyor, aynı zamanda tecvid kurallarıyla birlikte öğrencilere daha derin bir anlayış kazandırmayı amaçlıyor. Bu sayede katılımcılar, Kuran-ı Kerim'i daha etkili ve doğru bir şekilde okuma becerisi kazanacaklar." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Çerkeş Halk Eğitim Merkezi'nin geniş ve modern sınıflarında düzenlenen kurs, haftanın belirli günlerinde devam ediyor. Katılımcılar, dini bilgilerini pekiştirmek ve Kuran-ı Kerim'i doğru okuma konusundaki yeteneklerini geliştirmek amacıyla kursa katılabiliyorlar.

Halk Eğitim Merkezi yetkilileri, bu özel kursun bölgedeki yetişkinlere önemli bir fırsat sunduğunu belirterek, kursa katılmak isteyen herkesi beklediklerini ifade ediyor. Detaylı bilgi ve başvuru için Çerkeş Halk Eğitim Merkezi'nin resmi internet sitesi veya merkezin fiziksel adresi üzerinden ulaşılabilir.

07.11.2023 101

05-02-202405-02-202405-02-202405-02-202405-02-202405-02-202405-02-2024